ARE YOU INTERESTED IN MAKING MORE $$$ ?

Be In Lunalulu Dropshipper Circle
<hr>

Saya seorang peniaga baju kurung. Saya suka menambah baik perniagaan saya. Orang kata saya kreatif. Saya mendapat idea untuk memadankan baju kurung saya dengan aksesori lain pakaian supaya ia kelihatan lengkap. Ya, trend fashion sekarang adalah hijab.

Saya mencuba menjadi stokis Lunalulu apabila permintaan tinggi daripada pelanggan kerana kualiti fabrik shawl dan tarikan seperti mudah untuk dibentuk dan pilihan warna yang menarik.

Alhamdullillah setelah 3 bulan menjadi stokis, jualan baju kurung bertambah sebanyak 150% dan semakin meningkat setiap bulan terutama di musim hari raya kerana pelanggan telah mendapat pasangan pakaian yang padan tanpa perlu survey ke tempat lain lagi.

Terima kasih Lunalulu kerana memperkenalkan saya shawl satin yang sangat diperlukan wanita hari ini!!!

Hariah

Dropship Ampang

Sebelum ini saya bekerja 10 jam sehari dengan pendapatan bulanan tetap RM1800. Keperluan hidup dan belanja di penempatan ibu kota Subang Jaya, menggerakkan saya untuk mencuba sesuatu untuk menambah pendapatan. Saya ingin membuat dropship berkaitan sesuatu yang saya guna dan suka. Saya mencuba menjadi dropship Lunalulu selama 4 bulan.

Bulan pertama saya masih terkapai-kapai kerana tidak biasa tetapi dengan motivasi dan bimbingan dari HQ Lunalulu, saya berjaya mendapat pendapatan sampingan bersih pertama RM300. Bulan seterusnya, saya berjaya mencapai RM500. Peningkatan jualan ini mendorong saya menghasilkan RM1000 pada bulan Ramadhan yang lepas.

Terima kasih Lunalulu kerana peluang yang diberikan dan bimbingan untuk menjana jualan yang telah membantu saya meningkatkan ekonomi saya.

Suzana

Dropship Subang jaya